Al sinds het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw is CBE Group met haar lokale partners actief in Mozambique. Vanuit Mozambique ’s positie in de jaren negentig was er een intensieve, vooral op onderwijsontwikkeling gerichte relatie en investering. De laatste 15 jaar is deze omgevormd tot een portfolio die zich richt op talentontwikkeling en werkgelegenheid. De grote groei van de Mozambikaanse economie (circa 6% op jaarbasis), de investering van grote multinationals en de vondst van grote voorraden olie & gas, geeft een nieuwe impuls aan het land. De vraag naar leiderschapsontwikkeling en professionalisering van het midden en top kader is in deze fase erg belangrijk.

Met onze Leadership4you.com aanpak geven wij onze partners in Mozambique de gelegenheid om hier op een gedegen wijze vorm en inhoud aan te geven. Margareth de Wit, onze Master trainer van de wereldwijd bekroonde Zenger|Folkman methode, heeft vanaf oktober 2015 nauw samengewerkt met onze partner PROCESS in Maputo om het lokale team te certificeren. Hierdoor zijn we als CBE in staat om met een eigen team, die de taal spreekt en de cultuur begrijpt, de aanpak aan te bieden en uit te voeren. In de kerstvakantie periode is Margareth afgereisd naar Mozambique om het certificeringsproces af te ronden en met het team de aanpak voor Mozambique op te starten. We zijn er trots op dat we hiermee weer een nieuwe stap kunnen zetten met onze activiteiten in dit prachtige land.

Voor meer informatie over onze activiteiten in Mozambique en Zuidelijk Afrika kunt u contact op nemen met m.dewit@cbe-group.com. Voor meer informatie over onze partners in Mozambique http://www.process.co.mz/