Managementgame

Managementgame

Managementteams die hun onderlinge dynamiek, (organisatie)cultuur en effectiviteit willen verbeteren, kunnen veel leren van het spelen van de CBE managementgame.

Iedere deelnemer aan de game krijgt een functie met bijpassende functiebeschrijving en een op die functie toegesneden dashboard met relevante gegevens. De deelnemers vormen het verantwoordelijk MT en krijgen een gezamenlijke opdracht. Het kan gaan om bijvoorbeeld het invoeren van opbrengstgericht werken om de leerrendementen van leerlingen te verhogen, maar ook om het testen van de ‘brandwerendheid’ van de eigen processen en afspraken in de organisatie. Maar: iedereen overziet – net als in het echt – slechts een deel van de puzzel!

Hoewel de game de werkelijkheid simuleert, komt door het spel de werkelijkheid binnen uw organisatie duidelijk naar voren. De geschreven en ongeschreven regels in uw eigen MT liggen als het ware klaar om benoemd te worden. Door de deskundige begeleiding van de adviseurs van CBE ontstaat de veiligheid die het mogelijk maakt met elkaar diepere lagen af te pellen tot u bij de kern komt. De game wordt afgesloten met het maken van heldere afspraken om uw presteren als MT te verbeteren. Bonus: het spelen van de game is naast heel effectief ook uitermate plezierig!