Over CBE Group

Over CBE group

CBE is een value- consultancy met partners op vier continenten. De wereld verandert snel en het maakt uit op welke wijze veranderingen plaatsvinden. CBE werkt vanuit een inclusief wereldbeeld met oog voor de belangen van haar klanten, professionals die in organisaties werken in relatie tot de eindgebruikers (consumenten, burgers, studenten, patiënten). De focus ligt op leiderschapsontwikkeling, high performing organisaties en duurzame innovaties. Met inmiddels 35 jaar ervaring in: Strategie en Implementatie, Mens en Organisatie, Fusies en Overnames is CBE een ervaren co-creator in het realiseren van ambities van organisaties en bedrijven door het ontwikkelen van praktische en uitvoerbare oplossingen ondersteund door actueel wetenschappelijk onderzoek en eigen research.

CBE Group heeft een aantal service-lijnen via Academica-Group.

Missie en verantwoordelijkheden

Onze missie is het helpen van mensen en organisaties om hun ambities te bereiken en daarbij rekening te houden met aspecten van duurzaamheid, leefbaarheid, governance en welzijn.

CBE onderkent en geeft inhoud aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij ondersteunen daarom inhoudelijk initiatieven die door universiteiten of maatschappelijke organisaties en bedrijven worden genomen om oplossingen te ontwikkelen en betrokkenheid te bevorderen bij complexe organisatie- en of samenlevingsvraagstukken. Voor ons doet het er toe hoe het mensen in de samenleving vergaat.

Vanuit onze betrokkenheid bij de Noord-Zuid verhoudingen zijn wij 20 jaar geleden gestart met een bureau in Mozambique, om kennis en ervaringen uit te wisselen. Thans is CBE gevestigd op vier continenten en in 12 landen. De wereldwijde aanwezigheid helpt CBE de dynamiek en uitdagingen van organisaties te begrijpen en geeft ons de mogelijkheid om nieuwe ontwikkelingen snel te identificeren.

missie